Sukukokous 2020

Hyvät Simelius-Simojoki suku ry.:n jäsenet,

Sukuneuvosto päätti aiemmin tänä vuonna perua toukokuussa pidettäväksi tarkoitetun sukukokouksen koronaviruspandemian takia. Näin jälkikäteen arvioituna tuo päätös oli selvästi oikea, kun kokousten järjestäminen kiellettiin maan hallituksen taholta. Sukuneuvosto valmistautui myös siihen mahdollisuuteen, että sukukokous olisi voitu pitää myöhemmin tänä vuonna, mutta tilanteen epävarmuuden ja ennen kaikkea jäsentemme turvallisuuden vuoksi tästä päätettiin luopua. Odotamme parempaa aikaa sukutapaamisen järjestämiselle.

Järjestämme Simelius-Simojoki suku ry.:n virallisen kokouksen torstaina 24. päivänä syyskuuta 2020 klo 19 alkaen. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat, mm. sukuseuran tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastajien lausunnot, tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen, toimintasuunnitelma ja henkilövalinnat sukuneuvostoon. 

Kokous järjestetään etäkokouksena käyttäen Microsoft Teams -palvelua tai Zoom-palvelua. Kokoukseen ilmoittautuneille lähetetään osallistumisohjeet sähköpostilla.

Ilmoittautuminen kokoukseen tapahtuu sähköpostitse sukuhaarojen yhteyshenkilöille ja kopiona allekirjoittaneelle. Koska kokous järjestetään tietokoneen avulla, ilmoittautumisessa on myös annettava se sähköpostiosoite, jota osallistumiseen käytetään ja johon etäkokouslinkki lähetetään. Käytännön järjestelyiden vuoksi pyydämme, että ilmoittaudut viimeistään 19.9.2020.

Sukuhaarojen yhteyshenkilöt löydät täältä.

Tervetuloa kokoukseen!

Kim Simelius